Zonovergoten braderie op de Tiekerhook

Uitgaan & Cultuur

OVERDINKEL - De braderie op de Tiekerhook was een groot succes. Bewoners en bezoekers hebben mede door het mooie weer een prachtige dag gehad.

Familie, kennissen en andere bezoekers kwamen kijken bij de gezellig opgezette braderie. De aardappelpannenkoeken van klootschietersvereniging Kolkersveld gingen als warme broodjes over de toonbank. De standhouders hebben goede zaken gedaan. De kramen zagen er dan ook heel aantrekkelijk uit om er wat te halen. Tevens werden mooie herfstfoto’s gemaakt voor de bewoners en bezoekers van de Tiekerhook. Koffie en zelfgemaakte cake was er natuurlijk ook te verkrijgen.
In de middag werden de bezoekers nog verrast met een optreden van een aantal jonge muzikale meisjes. Lisette, Lynn, Romee en Dycke, bedankt voor jullie muzikale omlijsting. Overdag werd de muziek verzorgd door Theo Gerard. Met veel bekende melodieën kreeg hij de stemming er wel in. En dat alles in een zalig nazomer zonnetje.

Uitgaan & Cultuur

Tweede editie kerstmarkt Overdinkel succes

Zo af en toe kwam er nog een paraplu aan de te pas, maar over het algemeen was het droog. De dreigende weersvoorspellingen bleven uit en belangstellenden kwamen massaal naar de kerstmarkt die voor de...
Lees verder
Uitgaan & Cultuur

Mathijn Brueker jubileumgraaf bij CV de BokelBulkes

LONNEKER - Voor De BokelBulkes is het seizoen 2018-2019 het jaar van het 44-jarig jubileum. De start op 16 november was helaas voor Remco het moment om het veld te moeten ruimen. In residentie Hotel...
Lees verder