Zonovergoten braderie op de Tiekerhook

Uitgaan & Cultuur

OVERDINKEL - De braderie op de Tiekerhook was een groot succes. Bewoners en bezoekers hebben mede door het mooie weer een prachtige dag gehad.

Familie, kennissen en andere bezoekers kwamen kijken bij de gezellig opgezette braderie. De aardappelpannenkoeken van klootschietersvereniging Kolkersveld gingen als warme broodjes over de toonbank. De standhouders hebben goede zaken gedaan. De kramen zagen er dan ook heel aantrekkelijk uit om er wat te halen. Tevens werden mooie herfstfoto’s gemaakt voor de bewoners en bezoekers van de Tiekerhook. Koffie en zelfgemaakte cake was er natuurlijk ook te verkrijgen.
In de middag werden de bezoekers nog verrast met een optreden van een aantal jonge muzikale meisjes. Lisette, Lynn, Romee en Dycke, bedankt voor jullie muzikale omlijsting. Overdag werd de muziek verzorgd door Theo Gerard. Met veel bekende melodieën kreeg hij de stemming er wel in. En dat alles in een zalig nazomer zonnetje.

Uitgaan & Cultuur

Junior midwinterhoornblazers De Lutte prolongeren titel

Op zondag 6 januari werd bij Erve Kraesgenberg in Losser op de midwinterhoorn geblazen om de titel “beste buurtschap van Twente”. Net als vorig jaar werden de jonge Luttenaren winnaar, waardoor de...
Lees verder
Uitgaan & Cultuur

Concertvereniging Sempre Crescendo: Nieuwjaarsconcert

LOSSER - Op zondagochtend 6 januari wil Concertvereniging Sempre Crescendo graag met u het nieuwe jaar inluiden met een Nieuwjaarsconcert. Dit concert is tevens de aftrap voor het 100-jarig jubileum...
Lees verder