Voorbereiding 16e open air Christmas Fair De Tukkers in volle gang

Uitgaan & Cultuur

LOSSER - De voorbereiding voor de 16e editie van de ‘Christmas Fair’ is al weer in volle gang. Deze wordt dit jaar gehouden op zondag 16 december en vindt plaats op het Raadhuisplein (het marktplein voor het Gemeentehuis) in Losser.

Na het succes van het afgelopen jaar, waarbij voor het eerst samen met de ondernemers van Losser (CML) een grote kerstmarkt in het centrum van Losser werd georganiseerd, is dit jaar besloten om dat opnieuw te doen. De samenwerking leidde namelijk tot een versterking van elkaars evenement.

Op (koop)zondag 16 december gaan de leden van De Tukkers samen met die van Kunst & Strijd het Raadhuisplein weer omtoveren tot een sfeervol kerstlandschap met versierde kerstbomen, vuurkorven, kerstmannen en sfeerverlichting. Op de aanwezige kramen liggen weer allerlei kerstartikelen en daarnaast kan men natuurlijk genieten van allerlei lekkernijen die onlosmakelijk zijn verbonden met het kerstfeest. De Christmas Fair duurt van 12.00 tot 17.00 uur.

De organisatie verwacht dat de ambiance zal bijdragen aan een ongedwongen en gezellige kerstsfeer in het centrum van Losser. Daarbij zal er op het Raadhuisplein ook een podium geplaatst worden waarop ook allerlei liveoptredens (zowel zang als muziek) zullen worden verzorgd.

Ondanks het feit dat zich inmiddels al twintig kraamhouders hebben aangemeld, kun je als je belangstelling hebt voor het huren van een kraam op de Christmas Fair nog contact opnemen met de coördinator kraamverhuur, de heer Rudi Kroeze, tel. 06-51267008 of mail: christmasfair.losser@hotmail.com.