Losserse kermis van start

Uitgaan & Cultuur

Vanaf vrijdag is het Raadhuisplein weer volledig ingericht met diverse kermisattracties. Het wordt een plek waar liefhebbers van een traditionele Hollandse kermis hun hart op kunnen halen. Vier dagen lang staat er voor jong en oud weer een mooi aanbod met voor elk wat wils. Welke attracties er precies voor deze kermis worden uitgestald is altijd weer de grote vraag. Blijft het dit jaar bij de vertrouwde onderdelen of wordt er misschien een nieuwe trekpleister gepresenteerd?

Vanaf vrijdagmiddag tot en met maandagavond zorgen de enthousiaste kermisexploitanten er voor dat iedereen kan genieten van het pure kermisplezier. Tegelijk zorgt de horeca voor extra gezelligheid en muziek, want ook in de diverse caf├ęs is het natuurlijk volop kermis. Nu maar hopen dat het weer ook een beetje meezit en het feest ongestoord zijn gang kan gaan.

De Week van Losser wenst iedereen heel veel kermisvertier!

Foto: archieffoto.

Uitgaan & Cultuur

Carnaval op Basisschool Veldzijde

LOSSER - Vrijdag 1 maart viert Basisschool Veldzijde carnaval. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. De school is al kleurrijk versierd en de schoolprins en -prinses hebben zich al...
Lees verder