Losserse kermis van start

Uitgaan & Cultuur

Vanaf vrijdag is het Raadhuisplein weer volledig ingericht met diverse kermisattracties. Het wordt een plek waar liefhebbers van een traditionele Hollandse kermis hun hart op kunnen halen. Vier dagen lang staat er voor jong en oud weer een mooi aanbod met voor elk wat wils. Welke attracties er precies voor deze kermis worden uitgestald is altijd weer de grote vraag. Blijft het dit jaar bij de vertrouwde onderdelen of wordt er misschien een nieuwe trekpleister gepresenteerd?

Vanaf vrijdagmiddag tot en met maandagavond zorgen de enthousiaste kermisexploitanten er voor dat iedereen kan genieten van het pure kermisplezier. Tegelijk zorgt de horeca voor extra gezelligheid en muziek, want ook in de diverse cafés is het natuurlijk volop kermis. Nu maar hopen dat het weer ook een beetje meezit en het feest ongestoord zijn gang kan gaan.

De Week van Losser wenst iedereen heel veel kermisvertier!

Foto: archieffoto.

Uitgaan & Cultuur

Zonovergoten braderie op de Tiekerhook

De braderie op de Tiekerhook was een groot succes. Bewoners en bezoekers hebben mede door het mooie weer een prachtige dag gehad.
Lees verder
Uitgaan & Cultuur

Losser maakt zich op voor de 14e editie van Bokk’n & Bloaz’n

LOSSER - Het is inmiddels een vast agenda punt geworden van menig muziek- en bokbierliefhebber, het Bokk’n en Bloaz’n kapellenfestival in Losser. Zondag 14 oktober is het eindelijk weer zover. Vanaf...
Lees verder