Herintredende Oktoberfesten Overdinkel goed ontvangen

Uitgaan & Cultuur

OVERDINKEL - De sporthal bij het Trefhuus in Overdinkel werd niet meer terug herkend. De hele ruimte was mooi aangekleed in de sfeer van de Oktoberfesten zoals die we bij de Oosterburen kennen. Daardoor zat er zowel op de vrijdagavond als de zaterdagavond de stemming er meteen goed in. Over beide avonden verdeeld vonden zo'n 350 in dirndls en lederhosen gehulde bezoekers hun weg naar Overdinkel.

In principe viel dat niet tegen, maar het hadden er wat meer mogen zijn, volgens de organisatie. Voorop stond dat het op beide avonden hartstikke gezellig was en dat het van meet af aan feest was. De Palemiger Spatzen, het duo Heer & Meester en de afsluitende act Helene Fischer by Natascha anticipeerden op een fantastische manier op het publiek. De sfeer was ontspannen en gemoedelijk en er waren geen calamiteiten. Volgens de organisatie zijn dit in ieder geval belangrijke ingrediƫnten voor een vervolg op een nieuwe editie in 2019. Alvorens die knoop wordt doorgehakt, zal er eerst een evaluatie van het evenement plaats vinden.

Uitgaan & Cultuur

Carnaval op Basisschool Veldzijde

LOSSER - Vrijdag 1 maart viert Basisschool Veldzijde carnaval. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. De school is al kleurrijk versierd en de schoolprins en -prinses hebben zich al...
Lees verder