Halloween in Losser een groot succes

Uitgaan & Cultuur

Tijdens de Boerenmarkt en de modeshows afgelopen zaterdag, waren er leuke Halloween kinderactiviteiten in het centrum van Losser. Zoals pompoen carven, waaraan 100 kinderen hebben mee gedaan. En prachtig geschminkte kinderen liepen rond in afwachting van de tocht.

Vanaf 17.45 uur stonden meer dan 300 kinderen met hun ouders te wachten op de start van de Halloweentocht! De werkgroep heeft dit jaar nog meer uitgepakt!
De Aloysiusschool was omgetoverd tot een Griezelhut, een echte Harry Potter kamer met film, een heksenkamer en nog twee lokalen voor de echte durfallen! Kinderen tussen de 4 en 12 jaar konden zich opgeven voor de tocht. Zij kregen een goody bag mee, gesponsord door een aantal ondernemers, waarin lekkers, een pen, kleurboekje, ledlampje en de route te vinden was. Onderweg stonden figuranten waarvan zij een letter kregen. Hiervan moest een woord worden gemaakt.

Er was ook gezorgd voor koffie/thee voor de ouders door Hotel Restaurant Marktzicht en voor iedereen waren er warme vleermuisvleugeltjes te proeven bij Cafetaria Cowyn. Nadien kon de Griezelhut bezocht worden.

De drie winnaars van deze puzzeltocht zijn: Kian Jonker (4 jaar), Siem Schoordijk ( 7 jaar) en Femke Oude Bekke (11 jaar). Gefeliciteerd! Jullie kunnen as donderdag jullie prijs ophalen bij de VVV. Vraag naar Mariola Dieperink. (de oplossing was: gruweldrapsapje).

Uitgaan & Cultuur

Carnaval op Basisschool Veldzijde

LOSSER - Vrijdag 1 maart viert Basisschool Veldzijde carnaval. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. De school is al kleurrijk versierd en de schoolprins en -prinses hebben zich al...
Lees verder