Verslag bedrijventoernooi Lutheria 2019

Sport & Vrijetijd

DE LUTTE - Op vrijdag 8 maart vond het jaarlijkse bedrijventoernooi georganiseerd door de PR/FZ commissie van v.v. Lutheria plaats. Zestien bedrijven uit De Lutte en omstreken gingen met elkaar de strijd aan. Er was dit jaar grote animo, waardoor de plekken ruim voor de sluitingsinschrijfdatum gevuld waren.

Dit jaar hebben veel bedrijven hun debuut gemaakt. Lange rally’s en mooie reddingsacties wisselden elkaar af met grote blunders. Uiteindelijk ging Dafs Kappery er met de winst vandoor. Op een mooie 2e en 3e plek zijn respectievelijk MMO Provider en Tegelzetbedrijf Mombarg geëindigd. Het toernooi werd afgesloten onder het genot van een borrel en een hapje in het sportcafé.
Mede dankzij de hulp van vele vrijwilligers is de avond voorspoedig verlopen en heeft de organisatie veel lovende woorden mogen ontvangen. Het was een geslaagde avond.

Sport & Vrijetijd

Meiden MB-1 Volley 68 verslaan koploper

LOSSER - De spanning was door de hele sporthal te voelen bij de volleybal spelende meiden en ook bij hun begeleiders en het publiek. De meiden van MB-1 van Volley 68 hadden de uitdaging om afgelopen...
Lees verder