Schooltour FC Twente bezoekt katholieke basisschool Veldzijde

Sport & Vrijetijd

LOSSER - In het kader van ‘Meer bewegen en sporten is gezond’ hebben de FC Twente Kidsclubtrainers op donderdag 27 en vrijdag 28 september een bezoek gebracht aan de katholieke basisschool Veldzijde in Losser.

De trainers hebben in de groepen 3 t/m 7 met de leerlingen gesproken over hoe ze gezond kunnen leven en waarom sporten zo belangrijk is. Aansluitend kregen de leerlingen uiteraard een supergave voetbalclinic van de FC Twente Kidsclubtrainers. Na een warming-up hebben de leerlingen allerlei leuke (voetbal)spellen gedaan, en na afloop ontving iedereen een uniek FC Twente-diploma als beloning voor de inzet en het talent voor sport en bewegen. Klasse! Het was een ontzettend sportief, leuk en bovenal leerzaam bezoek. Een mooie vorm van samenwerking waarbij alle betrokken partijen zich met passie hebben ingezet. De leerlingen straalden en hebben enorm genoten.

Sport & Vrijetijd

Tiende editie Hardloopclinics AV Iphitos

LOSSER - Atletiekvereniging Iphitos organiseert in januari 2019 voor het tiende achtereenvolgende jaar haar jaarlijkse hardloopclinics. Naast de clinic voor de 5 en 10 kilometer wordt dit jaar ook de...
Lees verder