Denko ICT nieuwe hoofdsponsor van Lutheria

Sport & Vrijetijd

DE LUTTE - Denko ICT is per september de nieuwe hoofdsponsor van volleybalvereniging Lutheria. Het ICT-bedrijf heeft een contract voor maar liefst vijf jaren getekend bij de volleybalvereniging uit De Lutte. Het Oldenzaalse bedrijf volgt hiermee Autobedrijf Wessel op, dat besloot om na 14 jaren van trouw sponsorschap te stoppen als hoofdsponsor van Lutheria. Met trots presenteert Lutheria dan ook hun nieuwe hoofdsponsor: Denko ICT.

Marije Vloothuis, lid van de sponsorcommissie van Lutheria, is erg blij met Denko ICT als nieuwe hoofdsponsor. “Ik vind het belangrijk om een betrokken sponsor voor de club te hebben. Denko ICT is dat absoluut en draagt de Lutterse gemeenschap een warm hart toe.”
Denko ICT is een full-service ICT & Telecom dienstverlener voor het MKB in Twente. Lutheria bedankt Denko ICT voor hun vertrouwen en op naar een goede en sportieve samenwerking.

Sport & Vrijetijd

Twentse Heuvelentocht: steeds meer een familie-evenement

In tegenstelling tot vorig jaar kwamen de deelnemers aan de Twentse Heuvelentocht afgelopen zondag met een laagje stof over zich over de finish in plaats van onder de modder. “En dat is maar goed ook...
Lees verder