Geslaagd pepernotenconcert Concordia

Algemeen

OVERDINKEL - Zondag 18 november om 14.30 uur was het dan eindelijk zover: de Sint is aangekomen in Overdinkel. Niet alleen voor alle kinderen van Overdinkel een spannende dag, maar in het bijzonder ook voor de jeugdleden van Muziekvereniging Concordia. Want na de intocht waarbij de ‘onervaren’ jeugd voor het eerst mee mocht marcheren op straat was er in ‘t Muziekhoes een pepernotenconcert voor de beginnende jeugd van Concordia.

De spanning was een half uur voor aanvang van het concert al flink te voelen. Zal de Sint wel komen en wat zal hij vinden van de muziek. Onder leiding van Muziekpiet werd eerst het gebouw flink op de kop gezet, de aanwezige kinderen vonden dit allemaal geweldig. Na een half uurtje kwam de Sint dan eindelijk met wel 20 Pieten in een grote polonaise het Muziekhoes binnen lopen. Toen hij plaats had genomen was het aan de jeugdleden van Concordia om hem te vermaken met de ingestudeerde muziekstukken. Sinterklaas was dolenthousiast over het C-orkest, de jeugddrumband en niet te vergeten de blokfluitgroep. Niet alleen de Sint genoot, maar ook het in groten getale aanwezige publiek had een geweldige middag.

Na een geweldig concert van alle jeugdleden was het helaas tijd voor de goedheiligman om te vertrekken. Met een geweldig ‘Dag Sinterklaasje’ werd er afscheid genomen van de Sint en zijn Pieten. Kortom, een geweldige middag voor jong en oud.

Mocht u interesse hebben in meer van Concordia bent u welkom op het jaarlijkse themaconcert met dit jaar als thema ‘novemberfest’ op zaterdag 24 november om 20.00 uur in het Muziekhoes aan de Hoofdstraat 66a te Overdinkel. Voor meer informatie en foto’s van deze middag kunt u terecht op de Facebookpagina of op www.concordia-overdinkel.nl.

Algemeen

Coop Losser opent haar deuren

LOSSER - Slechts twee weken waren er voor nodig om de voormalige Emté om te bouwen naar een Coop. De supermarkt werd maandag 26 november geopend in het bijzijn van een tal van voetballertjes van de...
Lees verder
Algemeen

Bibliotheek Losser finalist ‘Beste Bibliotheek van Nederland 2019’

Vol trots kan stichting Fundament meedelen dat de bibliotheek (onderdeel van stichting Fundament) in ’t Lossers hoes één van de zes genomineerde bibliotheken in Nederland is, die in aanmerking komen...
Lees verder