Burendag Luttermolen: brengt je dichter bij elkaar

Algemeen

DE LUTTE - Op initiatief van Corry Marsman en Hendrike Herbrink hebben bewoners van de Luttermolen de entree van hun wijk aan de Kroepsweg verfraaid door 219 vaste planten te poten. Van het Oranje Fonds hebben de initiatiefnemers hiervoor € 400,- ontvangen, dat alleen besteed mocht worden aan planten.

De Vereniging Huiseigenaren de Luttermolen is per 1 januari 2018 opgegaan in Dorpsbelangen en het batig saldo van € 6.000 is geoormerkt voor verbeteringen in de wijk de Luttermolen. Met dank aan Dorpsbelangen heeft deze wijk alvast een voorschot ontvangen om zijn consumpties tijdens Burendag te betalen.

De wijk de Luttermolen kan nog mooier worden door bloembollen te poten of andere verbeteringen aan de brengen om de wijk een beter aanzien te geven. Wie nog meer of betere ideeën heeft, kan dit doorgeven via www.dorpsbelangendelutte.nl of ga naar het spreekuur van 18.30 uur tot 19.00 uur op de 1e maandag van de maand bij Erve Boerrigter.

Algemeen

40 jaar Imenhof

Openbare basisschool De Imenhof bestaat 40 jaar. Op 1 oktober 1978 opende de school haar deuren, lange tijd als school voor Jenaplanonderwijs. Sinds enkele jaren voert de school een vernieuwend...
Lees verder
Algemeen

Twentse wethouders lanceren online platform StarteninTwente.nl op Vliegveld Twenthe

StarteninTwente.nl, hét nieuwe online platform voor Twentse starters, is officieel live. Een viertal Twentse wethouders verzorgde de lancering op 18 oktober tijdens het Launch event voorafgaand aan...
Lees verder
Algemeen

Basisscholen sluiten ‘Greune Deal’ met gemeente Losser

LOSSER - Op 10 oktober 2018, de Dag van de Duurzaamheid, werden in de gemeente Losser de eerste ‘Greune Deals’ ondertekend tussen basisscholen uit de gemeente Losser en de gemeente Losser. Leerlingen...
Lees verder
Algemeen

Doneer een Maaltijdbox tijdens de Week van de Voedselbanken

Deze week is de week van de Voedselbanken gestart. Om deze week op een passende manier in te luiden zet de Voedselbank “De meest gewaardeerde maaltijdbox van Nederland” in de spotlight.
Lees verder
Algemeen

Een nieuw hoogwaardig woongebied op voormalig Topcraft terrein aan de Ravenhorsterweg in Losser

De gemeente Losser ontwikkelt een fraaie nieuwe woonlocatie op het voormalig terrein van Topcraft aan de Ravenhorsterweg in Losser. De Vereniging CPO Losser is nauw bij de planontwikkeling betrokken.
Lees verder