Archief - Sport & Vrijetijd

Sport & Vrijetijd
Top Snertloop in De Lutte

DE LUTTE - “Het weer was zondag passend bij begin december: koud en een regenachtig. Ondanks dat zijn er topprestaties geleverd, zowel individueel als in z’n geheel. Kortom, een snertloop waar iedereen trots op kan zijn!”, dat zegt Bennie oude Egbrink van de organiserende vereniging Loopgroep De Lutte. Ook de hardlopers zelf vonden deze snertloop een passende uitdaging. Ruim 1300 deelnemers hebben meegedaan. “Het maximale aantal hebben we weer gehaald, maar groter dan dit willen we ook niet worden. Wij streven naar een gezellige loop die voldoende ruimte biedt aan alle categorieën hardlopers, van recreant tot prestatieloper.”

Bij de heren won Casper Koelma en bij de dames Jorina Janssen-Braamhaar de wedstrijd. Zij kregen daarvoor een klein presentje uitgereikt, maar nog belangrijker was de eervolle vermelding bovenaan de uitslagenlijst. Deze uitslagen zijn te vinden op de website: www.loopgroep.nl/snertloop.
2,4 km
Jongens: 1. Finn van der Maas, 9:37 minuten.
Meisjes: 1. Jil Otte, 10:59 minuten.
5,3 km
Dames: 1. Marieke Beld, 22:48 minuten; 2. Stefanie Semmekrot, 22:58 minuten; 3. Wendy Knigge, 25:20 minuten.
Heren: 1. Maurice Backschat, 19:32 minuten; 2. Frank Pol, 20:08 minuten; 3. Ties Lammerink, 20:20 minuten.
9,6 km
Dames: 1. Jorina Janssen–Braamhaar, 40:21 minuten; 2. Iris Ruinemans, 40:32 minuten; 3. Anja van der Gugten, 42:58 minuten.
Heren: 1. Casper Koelma, 33:33 minuten; 2. Martijn Oonk, 33:45 minuten; 3. Klaus Eckstein, 33:49 minuten.

Sport & Vrijetijd Sportclub Overdinkel zoekt de beste FIFA E-Gamer Op zondag 28 januari worden, in het Grand Café van Sportclub Overdinkel tussen 10.00 en 14.00 uur, de finalewedstrijden gespeeld van de FIFA-17 E-Game. Ook wordt er gestreden om de titel FIFA-17 E-... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Beste junior midwinterhoornblazers komen uit De Lutte DE LUTTE - Zaterdag 6 januari, Drie Koningen en traditioneel de laatste dag van het midwinterhoornseizoen, hebben de juniorblazers van De Lutte het gouden hoorntje in de wacht gesleept. De Lutte mag... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Selectie Judo Losser zwemmend 2018 in De succesvolle selectiejudoka’s van Judo Losser hebben ter afsluiting van het jaar 2017 een zwemactiviteit bij AquaDrome in Enschede aangeboden gekregen. De activiteitencommissie ging met de... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Weekend jonge mantelzorgers groot succes Voor de jonge mantelzorgers uit de Gemeente Losser vond op achttien op negentien november een weekendkamp plaats dat werd georganiseerd door de Werkgroep Jonge Mantelzorgers van Stichting Fundament. Lees meer »
Sport & Vrijetijd Dames Losser eenvoudig langs Esta De waterpolodames van Losser hebben afgelopen zaterdagavond in het eigen Brilmansdennen eenvoudig gewonnen van Esta uit Emmen. De basis van de winst lag bij de verdediging, die wederom geleid werd... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Jaarvergadering AJc’96 Vrijdagavond jl. vond bij AJc’96 de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats, onder flinke belangstelling. Het afgelopen seizoen heeft historische momenten gekend. De overstap naar het... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Succesvolle 55+ Vitaliteit Beurs in Overdinkel brengt mensen in beweging Op zondag 15 oktober vond de eerste editie van de 55+ Vitaliteit Beurs plaats in Sporthal de Spil in Overdinkel. Ondanks het prachtige zomerweer bezochten ongeveer 300 bezoekers de beurs. Lees meer »
Sport & Vrijetijd 300 jaar aan ervaring op jaarfeest Concordia in Ierse stijl Op zaterdag 30 september jl. vond het traditionele jaarfeest voor alle leden van Muziekvereniging Concordia Overdinkel plaats. Lees meer »
Sport & Vrijetijd Evenement ‘Get Dirty for Charity’ van Tafelronde 186 Losser levert naast avontuur vakantie op voor mantelzorggezinnen Lekker door de modder raggen en tegelijk ook nog samen een mooi bedrag bij elkaar brengen. Het is wel degelijk mogelijk tijdens de vijftiende editie van ‘Get Dirty for Charity’, een evenement dat... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Voor tweede keer beleeft SV De Lutte invasie van supporters en internationale voetbalpers Het begint al bijna een gewoonte te worden voor de vele vrijwilligers van SV De Lutte om gastvrijheid te verlenen aan de top van het internationale voetbal. Daar mag je immers wel van spreken,... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Mariel Meijerink erelid HV Combinatie ‘64 Tijdens de jaarvergadering van Handbalvereniging Combinatie ‘64 die vorige week plaatsvond, is Mariel Meijerink benoemd tot erelid van de vereniging. Lees meer »
Sport & Vrijetijd Voorbereiding voor AJc’96 begint al vroeg Terwijl de jeugd het seizoen met trainingen afrondt is deze week is voor het eerste elftal van AJc’96 de voorbereiding op het nieuwe seizoen alweer begonnen. Dat is rijkelijk vroeg voor de club die... Lees meer »
Sport & Vrijetijd COOLE GIRLS 1 winnen 4 tegen 4 meisjesvoetbaltoernooi LOSSER - De Coole Girls 1 (OBS Het Kompas) hebben het 4 tegen 4 meisjesvoetbaltoernooi bij KVV Losser gewonnen. In een sportieve finale namen het ze het op tegen De Coole Girls 2 (OBS Het Kompas). In... Lees meer »
Sport & Vrijetijd KVV Losser Jongens onder 9 - 6 kampioen De kinderen van JO9-6 zijn zaterdag voor de eerste keer in hun jonge loopbaan kampioen geworden. Als 1ste jaar "F-jes" moesten ze ook zaterdags al vroeg uit de veren om vervolgens, met de shirts nog... Lees meer »
Sport & Vrijetijd SV De Lutte JO9-1 kampioen SV De Lutte JO9-1 (F1), uitkomend in de 1e klasse, is zaterdag 6 mei kampioen geworden in de voorjaarscompetitie van 2017. De jongens hebben nog een tweetal wedstijden te gaan, maar het is niet meer... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Lutheria dames 4 gepromoveerd Na een spannend seizoen waarin Dames 4 van Lutheria pas in de allerlaatste wedstrijd op de tweede plek zijn geëindigd, mochten ze zaterdag 6 mei de promotiewedstrijden spelen in Winterswijk. Lees meer »
Sport & Vrijetijd Tweede editie Twentse Wandel4daagse op Goede Vrijdag van start Tijdens Pasen zal van vrijdag 14 april tot en met maandag 17 april in en rond Losser de tweede editie van de Twentse wandel4daagse van start gaan. Daarmee krijgt deze unieke wandel4-daagse een... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Ritchell Konter op weg naar het NK judo Twee weken geleden behaalde judoka Konter zijn eerste tussendoel; plaatsing voor het Nationaal Kampioenschap -18 jaar in het Friese Leek. De judoka van Judo Losser hoopt daar een podiumplek in de... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Pyjamatoernooi V.V. Lutheria Het jaarlijkse pyjamatoernooi voor alle minileden van Lutheria vond dit jaar plaats op woensdag 22 februari. In totaal waren er zestien kinderen die in hun pyjama’s aanschoven bij het ontbijt dat... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Oergezellige sportinstuif voor kinderen in Overdinkel die niet op skivakantie gaan of naar een zonnig oord Niet iedereen reisde in de carnavalsvakantie naar een sneeuwrijk skigebied of naar een lekker warm subtropisch strand. Voor de kinderen die thuisbleven in Overdinkel was er zeker ook het nodige aan... Lees meer »