Archief

Algemeen ‘Voetstappen’ van oud-burgemeester Michael Sijbom liggen klaar voor plaatsing in illuster het Brueghel-pad Het is nog maar enkele maanden geleden dat de gemeente Losser op uitbundige wijze afscheid nam van burgemeester Michael Sijbom. Inmiddels heeft hij zijn nieuwe baan bij de NAM met veel enthousiasme... Lees meer »
Algemeen Werkgroep PR & Media van Centrum Management Losser ziet regionale betekenis van Losser steeds verder groeien Het is een ervaring die steeds vaker door ondernemers en bezoekers gedeeld wordt met de leden van werkgroep PR & Media van het Centrum Management Losser (CML); ‘het dorp staat elk jaar beter op... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Voor tweede keer beleeft SV De Lutte invasie van supporters en internationale voetbalpers Het begint al bijna een gewoonte te worden voor de vele vrijwilligers van SV De Lutte om gastvrijheid te verlenen aan de top van het internationale voetbal. Daar mag je immers wel van spreken,... Lees meer »
Algemeen Trots op ‘trekkercertificaat’! Drie dagen in de week krijgt KVV Losser hulp bij het onderhoud van het sportpark (de accommodatie en de velden) van enkele deelnemers van Stichting Aveleijn. Voor het gebruik van de trekker met... Lees meer »
Algemeen Ferdie de Boer vliegt er weer eens uit Net als in voorgaande jaren organiseerde Ferdie de Boer weer vluchten in kleine vliegtuigen boven Twente. Maandagmiddag 10 juli jl. vonden de eerste vluchten plaats vanaf vliegveld Twente. Om 11.30... Lees meer »
Algemeen Ruim 45 jaar vast koffieadres voor vuilnismannen in de gemeente Losser De Lutte – Meer dan 45 jaar komen vuilnismannen van de gemeente Losser, tegenwoordig nog slechts chauffeurs van Twente Milieu, op een vast adres op maandagochtend koffie drinken. Mevrouw Riet... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Mariel Meijerink erelid HV Combinatie ‘64 Tijdens de jaarvergadering van Handbalvereniging Combinatie ‘64 die vorige week plaatsvond, is Mariel Meijerink benoemd tot erelid van de vereniging. Lees meer »
Uitgaan & Cultuur Dorp Glane weekend lang in ban van Koningschieten met Wolfgang Dunhoft als nieuwe Schutterskoning De Schuttersvereniging Concordia in Glane kan terugkijken op een meer dan geslaagd schuttersfeest, dat afgelopen weekend vol enthousiasme en onder grote belangstelling werd gevierd. Het was op... Lees meer »
Sport & Vrijetijd Voorbereiding voor AJc’96 begint al vroeg Terwijl de jeugd het seizoen met trainingen afrondt is deze week is voor het eerste elftal van AJc’96 de voorbereiding op het nieuwe seizoen alweer begonnen. Dat is rijkelijk vroeg voor de club die... Lees meer »
Zakelijk Gemeente Losser laat iedereen vrijuit meedenken over nieuwe en gastvrije inrichting dorpscentrum LOSSER - Ongeveer zestig belangstellenden maakten afgelopen maandag gebruik van de inloopavond in Café ’t Spoortje om zich bij te laten over de visie van het college burgemeester en wethouders wat... Lees meer »
Algemeen Volleybalkamp Lutheria Afgelopen weekend zijn 36 kinderen het jaarlijkse kamp van volleybalvereniging Lutheria begonnen met een frisse duik in het zwembad de Vlaskoel in Tubbergen. Lees meer »
Uitgaan & Cultuur Goedgemutst naar de dierentuin in Nordhorn Dinsdagmorgen 20 juni stroomden twee grote bussen en wat kleinere rolstoelbusjes vol met goedgemutste bewoners van Maartenstede, Oldenhove en Leurinkshof. Op het plein aan de Vicarystraat is men... Lees meer »
Algemeen HKL schrijft geschiedenis met aanmelding 1000e lid HKL schrijft geschiedenis met aanmelding 1000e lid. Lees meer »
Uitgaan & Cultuur Tukkerbloazers na 15 jaar nieuwe moderne jacks LOSSER - Na 15 jaar waren de fleecevesten van de Tukkerbloazers toch echt wel versleten. Een feestkapel zoals de Tukkerbloazers treedt niet alleen op tijdens feesten in de zomermaanden. De kapel is... Lees meer »
Uitgaan & Cultuur Veteranen beleven bijzonder weekend met optreden Fanfare Bereden Wapens en uitreiking draaginsignes Vijf veteranen uit de gemeente Losser kregen afgelopen zaterdag een bijzonder draaginsigne opgespeld door waarnemend burgemeester Jean Paul van Gebben. Het insigne is gelieerd aan de Nobelprijs voor... Lees meer »
Algemeen Basisschool het Kompas zingt mee op jubileumfeest in Duitsland LOSSER - Leerlingen van openbare basisschool voor Daltononderwijs Het Kompas hebben meegezongen op het jubileumsfeest van Kindertagesstatte Astrid Lindgren uit Epe. Lees meer »
Algemeen Presentatie markestenenroute Marke Berghuizen Presentatie markestenenroute Marke Berghuizen. Op donderdag 1 juni 2017 werd door het RABO Coöperatiefonds een cheque aangeboden aan de historische vereniging De Dree Marken i.v.m. het realiseren van... Lees meer »
Sport & Vrijetijd COOLE GIRLS 1 winnen 4 tegen 4 meisjesvoetbaltoernooi LOSSER - De Coole Girls 1 (OBS Het Kompas) hebben het 4 tegen 4 meisjesvoetbaltoernooi bij KVV Losser gewonnen. In een sportieve finale namen het ze het op tegen De Coole Girls 2 (OBS Het Kompas). In... Lees meer »
Algemeen Meer heterdaadkracht zorgt voor een veiliger Losser Speel 7 juni WhatsApp spel Vang de boef in de wijk Meer heterdaadkracht zorgt voor een veiliger Losser. Speel 7 juni WhatsApp spel Vang de boef in de wijk. Lees meer »
Algemeen College geeft schetsontwerp voor reconstructie Gronausestraat-Noord vrij voor inspraak Het college van Losser heeft het schetsontwerp voor de reconstructie van de Gronausestraat-Noord vrijgegeven voor inspraak. In dit schetsontwerp zijn ook de entree en parkeerplaats van de nieuwe... Lees meer »